Четвер, 16.05.2024, 00:13
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту
Вхід на сайт

Сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ЗапоВікі Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Травень » 23 » Cемінар "Формування патріотизму в умовах полікультурного середовища"
13:43
Cемінар "Формування патріотизму в умовах полікультурного середовища"
На початку травня 2016 р. в Андрівській школі відбувся семінар-практикум для заступників директорів із виховної роботи та педагогів-організаторів. Тема семінару досить актуальна на сьогодні – «Формування патріотизму в умовах полікультурного середовища». Місце проведення заходу обрано не випадково, адже в Андрівській школі, що представляє переважно етнічне населення болгар, навчаються справжні патріоти України. Учні під керівництвом заступника Бонжукової Л.С. – директора з виховної роботи,  Кюрчевої Ж.В. – педагога-організатора  та інших педагогів постійно проявляють свою активну громадянську позицію, із задоволенням беруть участь у різноманітних патріотичних акціях, співпрацюють із волонтерами, підтримують українських бійців, які бережуть спокій в Україні в зоні АТО.  
Семінар-практикум був емоційно насиченим і змістовно наповненим. Учні та вчителі презентували присутнім болгарську культуру  яскравою літературно-мистецькою композицією. Бонжукова Л. С. розповіла про особливості патріотичного виховання в полікультурному середовищі, проаналізувала підсумки дослідження питання щодо усвідомлення учнями своїх патріотичних почуттів. Кірбабіна В.І.   продемонструвала бібліотечний урок на тему «Випускники школи в історії країни». Учасники семінару взяли участь у діловій грі  «Виховуємо патріота».
Виховна робота в Андрівській школі відзначається самобутністю, цілеспрямованістю, системністю і результативністю. У цьому ще раз переконалися педагоги району, які взяли участь семінарі.

Фотоматеріали за посиланням


 
Переглядів: 387 | Додав: PalpatinUA | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Новий Закон України Про освіту
Освіта Бердянщини 2017 Знай і люби свій край Освітня он-лайн карта профільного навчання району
Загальноосвітні навчальні заклади району Позашкільні заклади освіти району Дошкільні навчальні заклади району ЗапоВікі Національна гаряча лінія