Середа, 24.04.2024, 23:04
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту
Вхід на сайт

Сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ЗапоВікі Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2020 » Лютий » 28 » Нарада керівників закладів дошкільної,  загальної середньої  та позашкільної освіти.
15:17
Нарада керівників закладів дошкільної,  загальної середньої  та позашкільної освіти.
26 лютого 2020 року в залі засідань  Бердянської районної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної,  загальної середньої  та позашкільної освіти.
У  нараді взяли участь голова Бердянської районної ради Жанна Васильчик,голова Бердянської районної державної адміністрації Ірина Півень, заступник голови Бердянської районної ради Микола Олійник.
Нараду відкрила завідувач комунальної установи «Районний методичний кабінет» Лариса Смикалова,  яка  повідомила, що на нараді буде розглянуто актуальні для освітян району питання: про забезпечення техногенної та пожежної безпеки у закладах освіти, про порядок реагування на випадки булінгу, про затвердження нової редакції статутів ЗЗСО, про роботу атестаційної комісії відділу освіти, культури та архівної справи райдержадміністрації та інші питання, які  потребують уваги.
При обговоренні питання про реагування на випадки булінгу та застосування заходів виховного впливу  в закладах загальної середньої освіти голова Бердянської районної ради Жанна Васильчик акцентувала увагу на проблемах які є серйозними як в Україні так і в Запорізькій області. Вона наголосила, що наше основне завдання це попередження проявів булінгу, порекомендувала вивчити досвід Новопетрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з цього питання та провести обговорення питань спільної роботи усіх структур у цьому напрямку за круглим столом, залучити до вивчення проблеми учнів, педагогів,батьківську громадськість.
На засідання було запрошено спеціалістів Бердянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби: Наталія Варченко розповіла про провадження у закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках; Юлія Калиниченко  ознайомила присутніх з організацією харчування дітей у закладах освіти з метою запобігання спалахів кишкових інфекцій та харчових отруєнь.  Беручи до уваги важливість цих проблем, голова Бердянської районної  ради Жанна Васильчик внесла пропозицію щодо організації проведення на весняних канікулах семінару для працівників харчоблоку та медичних працівників із зазначеного питання.
Голова Бердянської районної державної адміністрації Ірина Півень наголосила на важливості спільної роботи усіх структур щодо створення безпечного середовища для перебування дітей у закладах освіти району.
За результатами проведеної наради керівники закладів освіти отримали відповідні протокольні доручення.
Переглядів: 436 | Додав: PalpatinUA | Рейтинг: 5.0/1
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Новий Закон України Про освіту
Освіта Бердянщини 2017 Знай і люби свій край Освітня он-лайн карта профільного навчання району
Загальноосвітні навчальні заклади району Позашкільні заклади освіти району Дошкільні навчальні заклади району ЗапоВікі Національна гаряча лінія