Середа, 24.04.2024, 14:00
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту
Вхід на сайт

Сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ЗапоВікі Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2019 » Лютий » 8 » Профорієнтаційний захід
09:48
Профорієнтаційний захід
У рамках Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» 07 лютого 2019 року в залі засідань Бердянської районної ради для випускників Бердянського району комунальною установою «Районний методичний кабінет» (завідувач Лариса Смикалова) проведено захід, в якому взяли участь представник Київського національного університету культури та мистецтв Марина Татаренко, директор державного навчального закладу «Осипенківський професійний аграрний ліцей» Микола Ляшко та спеціаліст Бердянського міськрайонного центру зайнятості Ольга Корнієнко.
Метою проведення заходу є розширення профорієнтаційного інформування учнівської молоді, батьків, вчителів щодо питань професійного визначення, формування готовності учнів до усвідомленого вибору професії, побудови кар’єри та позитивного ставлення до робітничих професій, запровадження сучасних інноваційних форм профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю Бердянського району.
Від імені голови Бердянської районної ради Жанни Васильчик і всього депутатського корпусу з привітальним словом до випускників, їх батьків та вчителів виступив заступник голови Бердянської районної ради Микола Олійник.
Звертаючись до присутніх випускників, Микола Петрович відмітив, що незабаром вони вступають в дуже нелегке доросле життя, перед ними відкриваються широкі можливості, але разом з тим вимоги будуть «по – дорослому». Той багаж знань, який отримують учні від учителів-батьків-вулиці-суспільства, необхідно буде використати для досягнення своїх мрій та здобуття реальних результатів для себе, своєї родини, вчителів та для нашої держави України. Побажав усім присутнім щасливої дороги, попутного вітру добра і миру!
З напутніми побажаннями одинадцятикласникам виступив виконуючий обов’язки начальника відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Макаревич. Він підкреслив, що вибір професії для учнів – це запорука їх успіху в майбутньому дорослому житті.
Приємно, що поряд із представниками столичного вишу свої пропозиції надав і наш державний навчальний заклад «Осипенківський професійний аграрний ліцей».
Випускники подякували гостям і чекають на поїздку до Київського національного університету культури та мистецтв.
Переглядів: 280 | Додав: PalpatinUA | Рейтинг: 5.0/1
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Новий Закон України Про освіту
Освіта Бердянщини 2017 Знай і люби свій край Освітня он-лайн карта профільного навчання району
Загальноосвітні навчальні заклади району Позашкільні заклади освіти району Дошкільні навчальні заклади району ЗапоВікі Національна гаряча лінія