Вівторок, 14.05.2024, 19:10
Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту
Вхід на сайт

Сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ЗапоВікі Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 26 » Відбулася педагогічна конференція «Особистість дитини в освітньому просторі»
10:26
Відбулася педагогічна конференція «Особистість дитини в освітньому просторі»
22 квітня 2016 року у відділі освіти райдержадміністрації проведено обговорення проблем виховної роботи в закладах освіти протягом навчального року.  У конференції взяли участь заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори, класні керівники, вчителі-предметники.
Більшість виступів були присвячені патріотичному вихованню дітей. Про організацію допомоги українським військовим, про участь у патріотичних акціях розповіли Кеда С.І., (Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ротко С.В. (Осипенківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Савощенко О.І. (Долинська ЗОШ І-ІІІ ст.), Гетьманська Л.В. (Бердянська ЗОШ І-ІІ ст.), Тельки Г.Ф. (Новотроїцька ЗОШ І-ІІІ ст.). Цікавими напрацюваннями з краєзнавчої роботи поділилися Сушко О.А. (Новотроїцька ЗОШ І-ІІІ ст.) та Бреус Т.І. (Карло-Марксівська ЗОШ І-ІІІ ст.). Актуальним питанням щодо  співпраці з батьками присвятили виступи Сесіна Л.С. (Луначарська ЗОШ І-ІІІ ст.), Бонжукова Л.С. (Андрівська ЗОШ І-ІІІ ст.),  Жигула О.В. (Старопетрівська ЗОШ І-ІІ ст.). Ашифіна О.В. (Андріївська СРШ І-ІІІ ст.) розповіла про особливості роботи з дітьми як класного керівника в сучасних умовах соціалізації, Казанцева Г. М. (Червонопільська ЗОШ І-ІІІ ст.) – про використання проектних технологій у початковій школі, Рева Ж.С. (Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст.) – про організацію гурткової роботи в школі, Корчига В.П. (Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ст.) – про формування в учнів екологічної культури.
До роботи конференції була приурочена тематична виставка, на якій представлялися буклети, альбоми, фотографії, плакати, стенди, вироби декоративно-ужиткового мистецтва, що відображали напрями виховної діяльності шкіл.
Одухотворило присутніх  чаруюче виконання пісні Тельки Г.Ф., який своєю твердою громадянською позицією і майстерністю музиканта виховує юних патріотів у Новотроїцькій школі. Бадьорого настрою додав учасникам заходу перегляд комедійного короткометражного фільму про шкільне життя, знятий вихованцями гуртка «Початкове макетування і моделювання» Дмитрівської школи (керівник Горбаньов О.В.).
Виховання дітей у школі  потребує нових знань і умінь, творчих сил і енергії, оптимізму і громадянської свідомості. Конференція дала цьому поштовх у подальшій роботі педагогів із дітьми.

 
Переглядів: 428 | Додав: PalpatinUA | Рейтинг: 5.0/1
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Новий Закон України Про освіту
Освіта Бердянщини 2017 Знай і люби свій край Освітня он-лайн карта профільного навчання району
Загальноосвітні навчальні заклади району Позашкільні заклади освіти району Дошкільні навчальні заклади району ЗапоВікі Національна гаряча лінія